Voor professionelen

Real Estate

Heeft u vragen omtrent uw handelshuurovereenkomst of de beëindiging daarvan? Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een vastgoedcontract? Of wilt u weten of al uw documenten en overeenkomsten waterdicht zijn? Real Estate is niet alleen een uitgebreide rechtstak, het is ook eentje met tal van bijzondere rechtsregels. Hoe hierin navigeren? Kiezen voor maatwerk.

Uw team van experten

Real Estate

Wat wij voor jou
kunnen betekenen

Juridisch zijn er heel wat materies en bijzondere rechtsregels verbonden aan transacties of geschillen in het kader van onroerende goederen. Een kluwen aan rechtsregels die het niet altijd evident maken om te weten wat nu precies uw rechten, plichten en mogelijkheden zijn. Iedere situatie is anders. Een persoonlijke aanpak is dan ook aangewezen. Want ieder project is uniek, ook het uwe. En daarvoor kan u rekenen op uw ConSenso team van experten.

 

Hoe wij het verschil maken in Real Estate recht? Simpel: theoretische knowhow combineren met voeling voor de praktijk. Zo ondersteunt ons multidisciplinair team u van a tot z tijdens de ontwikkeling en uitvoering van uw vastgoedprojecten. Of het nu gaat om een verkaveling, appartementsgebouw of complex vastgoedproject.