Actuele info

14.02.2019 - ConSenso nieuws

Consenso groeit!

Consenso groeit met u mee om u nog beter van dienst te zijn in de toekomst. Met  Bart Windey en zijn collega’s Sofie Gerkens, Fréderique Sternotte & Steffy Mulders verwelkomen we in totaal vier nieuwe aanwinsten in ons team. Bart is een autoriteit op het vlak van ondernemingsrecht en heeft als speerpunt de overdracht van ondernemingen (M&A) en het ruimere vennootschapsrecht.

Bart Windey studeerde onder andere aan de Northwestern University, School of Law in Chicago. Ook was hij verbonden aan de KU Leuven en doceert hij momenteel op Hogeschool UCLL. Hij is auteur van diverse publicaties in het ruime ondernemingsrecht en coauteur van het ‘Handboek Praktisch Vennootschapsrecht’ (uitgeverij Van In).

Bart zal als vennoot onze afdeling vennootschapsrecht komen versterken, bijgestaan door de hoogopgeleide Sofie Gerkens en Fréderique Sternotte.

Steffy Mulders zal met haar bijkomende fiscale en financiële  opleiding en professionele achtergrond, de fiscale afdeling van Bart Smets versterken.

Daarmee zal het totaal aantal advocaten dat tot uw dienst staat dit jaar groeien van 21 naar 25. Hiermee komen we terecht in de top drie advocatenkantoren van Limburg.

Maar daarmee barst ons kantoor in Genk ook  letterlijk uit zijn voegen.  Architectenbureau BUROB is dus aan het werk gezet  en bezig met de uitbreiding van ons kantoorgebouw te Genk  te realiseren.